fbpx

A Boszorkány birodalma

57.000 Ft

Szabaduljatok ki a Boszorkány birodalmából!

Társasjátékká alakítható családi mesejátszó készlet

1 készleten

Kategória:

Leírás

Élt valaha a rézerdő közepén egy vénséges vén Boszorkány, aki királylányokat tartott rabságban, hogy szolgáljanak nála, lessék és teljesítsék minden kívánságát. Ám a lányok az éj leple alatt – összeszedve minden bátorságukat –  menekülőre fogták, és megpróbáltak észrevétlenül kisurranni a boszorkány várából, s azon igyekeztek, hogy egymást is segítve mihamarabb elhagyhassák a birodalmat. Tervüket varázskövek segítették, ám megesett, hogy az éber Banya megneszelte szöktüket, és utánuk iramodott. Sikerül-e a lányoknak kiszabadulni a Boszorkány fogságából, vagy a várba zárva kell élniük örök időkre? Netán egy bátor királyfi segíthet rajtuk?

AJÁNDÉK dobókockával, és egy maréknyi varázskviccsal könnyedén társasjátékká alakítható. Találjatok ki hozzá saját szabályokat!


Például:

A játékpálya közepén áll a Boszorkány vára, bent raboskodnak a lányok, s ott él velük a Boszorkány maga is. A játékot 2-3 játékos tudja egyszerre játszani, válasszatok magatoknak lányt, s a dobókockával kidobott jeleknek megfelelően haladjatok a spirál alakú pálya belsejéből (azaz a várból) indulva kifelé, a kör széle felé. Bizonyos dobások varázserővel vérteznek fel benneteket, húzzatok az erszényből varázskövet, más dobások veszélyt jelentenek rátok, de segíthettek egymásnak a bajban! Rejtsetek a fa alá titkos küldetéseket papírcetlira írva, és ha oda léptek, igyekezzetek legjobb tudásotok szerint teljesíteni.

A készlet méretei:

Játékpálya átmérője: 53 cm
Boszorkányvár: 13×30 cm
Fabábu: 3x 7 cm, 1×6 cm
Nemezfák: kb 20 cm
Anyaga: 100% kiváló minőségű Bergschaf bundagyapjú, fa, üvegkavicsok, fém gombok, vászonzsák,
Tartalma:
– 1 db  nemez játékpálya
– 1 db mozdítható, üreges, nyitható ajtajú, 3 tornyú nemezvár
– 5 db kézzel festett, vizes bázisú lakkal zárt fabábu (egyikük selyem-nemez kendőbe bugyolálva)
– 3 db nemezfa selyemrosttal

 

AJÁNDÉK dobókocka, varázskavicsok

A Boszorkány birodalma