fbpx
MI A TITKA A VARÁZS PADLÁS NEMEZEINEK?

🌿 100%-ban természetes alapanyagúak. Kiváló minőségű gyapjúból ősi, több ezer éves múltú kézműves technikával: szappanos-forró vizes nemezeléssel készülnek, szabás-varrás nélkül, egybenemezelve.

🌿 nem bolyhosodnak, nem szakadnak, nem szúrnak, nem okoznak sérülést, kellemes tapintású, antiallergén, portaszító tulajdonságú, masszív, tartós holmik.

🌿 előállításuk környezetkímélő, az alkotás során mindössze vizet, szappant, gyapjút, a két kezemet, a lelkemet és a fantáziámat használom. A készítésük nem termel hulladékot, csomagolásuk műanyagmentes, és egyetlen élőlénynek sem kell meghalnia ahhoz, hogy ezek a nemezholmik megszülethessenek.

🌿 varázslatos színvilágú, mesebeli formájú játékok, melyek rabul ejtik, szerepjátékra és mesélésre ösztönzik gyermekedet.

🌿 a mesejátszó készletekhez tartozó fa figurák a Manufa műhelyében született, természetes méhviasszal kézzel festett, bársonyos tapintású, tompán kopogó, kézbe simuló játékok.

🌿 sokoldalú játékok. Alkalmasak szerepjátékra, népmesék, fantáziamesék eljátszására, használhatók óriás társasjátékhoz, és terápiás jellegű képességfejlesztő játékként is. A nemeztakarók pedig falon és padlón is a gyermekszoba fantáziamozgató ékei lehetnek.

🌿 jól kombinálhatók más természetes játékokkal is.

🌿 számtalan képességet, részképességet fejlesztenek. Miközben gyermeked a nemez mesejátszó készlettel játszik, észrevétlenül fejlődik beszédkészsége, kreatív gondolkodása, fantáziája, esztétikai érzéke, tapintásos érzékelése, szem-kéz koordinációja...., oldódnak gátlásai, szorongásai, a lelke olyan rejtekei nyílhatnak meg, amibe a hétköznapokon nem enged betekintést.

🌿 kiváló családi játékok, életre szóló közös élményt nyújtanak!
Építsetek a nemezjátékokból óriási mesebirodalmat leplekkel, természetből gyűjtött kincsekkel (kavicsokkal, termésekkel), fajátékaitokkal, nyílt végű rakosgatható figuráitokkal kiegészítve! Játsszátok el, éljétek meg kedvenc népmeséteket vagy fantáziameséteket, vagy a különféle karakterek bőrébe bújva játsszátok ki magatokból belső feszültségeiteket, éljétek át újra örömeiteket!

🌿 egyéni játékra is nagyszerű választás!
Amíg fontos teendőidet végzed, gyermeked a nemez mesejátszó készlettel hosszú percekre elmerül majd belső meséjének csodás világában.

🌿 az utazás vagy hosszú várakozás perceit is feldobhatja egy rögtönzött kis történet egy nemez mesejátszó készlettel.

🌿 A Varázs Padlás mesejátszó készleteit és nemeztakaróit nem csak a családok szeretik, de óvodákban, iskolákban, játszóházakban, könyvtárakban, meseterápiás és képességfejlesztő foglalkozásokon is szeretettel és megelégedéssel használják!

Bolt2
bolt
02
0
tün
boszi
s
h
é
cs
31
previous arrow
next arrow
Bolt2
bolt
02
0
tün
boszi
s
h
é
cs
31
previous arrow
next arrow

 

TI MONDTÁTOK