fbpx

A Sárkány birodalma – óriás családi mesejátszó készlet

53.000 Ft

Szabadítsd ki a Sárkány birodalmában raboskodó királylányt!

Társasjátékká alakítható családi mesejátszó készlet

1 készleten

Leírás

Időtlen idők óta raboskodik a Sárkányvár fogságában egy szomorú királykisasszony. Száz meg száz bátor vitéz, gróf, herceg, gazdag és szegénylegény próbált már szerencsét, de mind elbuktak a várhoz vezető hosszú, kacskaringós úton, egyikük sem tudta kiszabadítani a királykisasszonyt.
Ám egy napon felkerekedett egy pásztorlegény, egy dali vitéz és a legkisebb királyfi is. Vajon melyikőjük éri el leghamarabb a Sárkány várát, ki tudja visszaadni a királykisasszony szabadságát, s ezzel elnyerni a kezét?

AJÁNDÉK dobókockával, és egy maréknyi varázskviccsal könnyedén társasjátékká alakítható. Találjatok ki hozzá saját szabályokat!

Például:

A játékpálya közepén álló vár falai közt raboskodik a királykisasszony. A Sárkánygyőző legények a pálya széléről, az első kőtől indulnak spirál vonalban, a fehér köveken lépdelve a vár felé. Dobókocka segíti vagy hátráltatja útjukat. Piros dobásnál a huszár léphet, barnánál a szegény legény, sárgánál a királyfi. Néha fekete fergeteg akadályozza őket (fekete színű dobás), máskor a sárkánnyal kell küzdeni (zöld színű dobás)… de szerencsés dobás esetén táltoslovaik előre repítik őket (fehér dobás).

 

A készlet méretei:
A nemezmező átmérője: 50 cm
Sárkányvár: 17×10 cm
Fabábuk: 7 cm
Anyaga: 100% kiváló minőségű Bergschaf bundagyapjú, fa, üvegkavics, fém gombok
Tartalma:
– 1 db kidomborodó sárkányszemes nemez játékpálya
– 1 db mozdítható, üreges, nyitható ajtajú nemez sárkányvár
– 4 db kézzel festett, vizes bázisú lakkal zárt fabábu nemez fejfedővel
– 1 db kézzel festett, vizes bázisú lakkal zárt fa háromfejű sárkány

AJÁNDÉK dobókocka, varázskaicsok

A Sárkány birodalma – óriás családi mesejátszó készlet